صیف به معنای تابستان است. پس صیفی جات محصولات کشاورزی هستند که مراحل کاشت، داشت و برداشت آنها در فصل تابستان انجام میشود. صیفی جات، معمولا از آبدارترین خوراکیها هستند. و به همین دلیل هم طرفداران زیادی در روزهای گرم سال دارند. گوجه فرنگی، بادمجان، کدوی خورشتی، خیار و لوبیا سبز از جمله صیفی جاتهای پر استفاده هستند ترکیب حدود ۹۰ درصد از صیفی جات، از خربزه و طالبی گرفته تا هندوانه آب است. بخش بسیار زیادی از صیفی جات، ویتامین ها، مواد معدنی و املاح هستند و میتوانند جایگزین مناسبی در رژیمهای غذایی کم کالری باشند. مصرف روزانه انواع سبزیجات و صیفی جات علاوه بر اینکه در تناسب اندام و سلامت بدنی شما بسیار موثر است، میتواند برای زیبایی پوست و مو شما هم موثر و تسریع کننده باشد. تکثیر صیفی جات از طریق بذر بسیار راحت است و به راحتی میتوان در خانه آنها را پرورش داد. با توجه به آب و هوای معتدل کشور عزیزمان ایران، پرورش صیفی جات بسیار راحت است و شما میتوانید با تهیه انواع بذر صیفی جات، کاشت و پرورش آنها را اغاز کنید.
پس با ما در بخش صیفی جات همراه باشید تا شما را با خواص بذر گوجه فرنگی، بذر خیار، بذر بامیه، بذر بادمجان، بذر فلفل، بذر فلفل دلمه، بذر کدو، بذر کدو تنبل، بذر ذرت، بذر هویج، بذر لوبیا، بذر باقالی، بذر هندوانه، بذر لبو و شلغم و بذر طالبی و بذر خربزه اشنا کنیم.